Сряда, 6 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 14 Април 2018

2925

Дневен хороскоп - Козирог - 14.04.2018 - Силен късмет, но се пазете

Днес ще поставите добро начало на начинания, за които сте подготвени. Много силен късмет, чудесни възможности за постигане на парични печалби, и изразителна сполука при реализация на материални цели.

Такава е положителната характеристика за събота, но има и отрицателна, която говори за лъжи и лоши удари от противници. Повишете вниманието си. Не мислете, че можете да свършите всичко сами. Позволете на околните да вземат участие в заниманията ви и така да споделите отговорностите. Не губете търпението си и ще видите, че животът ви ще стане по-лек. Скоро ще берете плодовете от труда си. Едно пътуване ще ви разнообрази и помогне да се отпуснете.

По отношение на професионалните задачи денят ще е успешен. Бъдете внимателни що се отнася до колегите, обстановката може да е леко напрегната и някои хора да реагират непредвидимо. Преценявайте изказванията си, за да не ви въвлекат в интрига. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!