Петък, 20 Септември 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 13 Юни 2018

1889

Дневен хороскоп - Козирог - 13.06.2018 - Остри кавги

Ще търсите решение на финансови въпроси, а и други, не по-малко важни задачи ще ви притиснат със срокове и проблеми. Практично ще се възползвате от създалите се обстоятелства и уверено ще изразявате позициите си по въпроси от обществен, социален и личен характер.

За този ден се очертават силни служебни неприятности, които в много случаи засягат въпроси от финансово естество. Ще има много остри кавги. Някои от вас ще имат здравословни оплаквания, но нещата не са тревожни. Обърнете погледа си навън. Имате нужда от повече развлечения, за да възвърнете добрата си форма. Не се колебайте, ако ви предложат интересна възможност. Романтично увлечение ще изпълни душата ви с трепетни вълнения.

Колкото сте работоспособни, толкова сте и прецизни. Днес никой не трябва да наруши душевното ви равновесие, за това поне се постарайте. Подходящ момент да потърсите начин за преодоляване на противоречията с близките си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година