Неделя, 10 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 13 Януари 2018

4028

Дневен хороскоп - Козирог - 13.01.2018 - Изразително предимство

Денят е подходящ за начинания, свързани както с професионалната ви реализация, така и с всичко, което е насочено към вас, дома и семейството.

Според звездните обстоятелства, предимството на Козирозите е изразително, и е почти невъзможно да се разминете с осъществяването на намеренията си. Действайте както обикновено – целеустремени към фиксираната цел без отклонения. Избягвайте споровете със служебните началници. Днес се справяте с лекота с всичко, с което се замете. Дори работа, която изисква немалко усилия няма да се окаже никакъв проблем за вас. Разчитате на изобретателността си когато ви се налага да се справите с нещо, което не сте вършили досега.

Възможно е да ви се наложи да се занимавате с капризите на човек от обкръжението ви, подходете с търпение. Странни словесни битки ще се развихрят около вас. Споровете от една страна ще са безпочвени, от друга безполезни. Преценявайте изказванията си много предпазливо преди да се намесите. Проявете решителност, ако прецените, че сте в състояние да прекратите „престрелката“. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!