Сряда, 7 Декември 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Сряда 13 Декември 2017

3850

Дневен хороскоп - Козирог - 13.12.2017 - Бизнес напредък

Сряда може да бъде определена като сполучлива за голяма част от Козирозите. Дистанцирайте се от всичко около вас което всява напрежение или проблеми.

Така ще съумеете да съхраните вътрешния си мир и ще избегнете неприятни ситуации в които определено не желаете да попадате. Сряда ще ви зарадва с добри резултати в делово отношение, но те няма да дойдат даром. Ще се наложи сериозно да поработите за това. Най-благоприятни ще са резултатите в обществения сектор. Не позволявайте на емоциите ви да доминират в поведението ви. Добре е да избягвате конфликтни теми, за да не влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Имате нужда да останете насаме със себе си, намерете време и за това. Ставате все по различни, но пътя си е ваш и вие ще решавате как да го извървите.

Ще се наложи да се справите с някакъв доста объркан казус. На този етап не обсъждайте с никого. Имате нужда от уединение, за да систематизирате информацията и да си изградите концепция. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Козирог, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година