Понеделник, 20 Май 2024
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 12 Юни 2018

1990

Дневен хороскоп - Козирог - 12.06.2018 - Чудесен ден, но без конфликти

Благодарение на активността ви през днешния ден ще отхвърлите много работа, но е препоръчително да останете предпазливи. Комбинативните възможности на Козирозите са засилени днес.

Ще радват представителите на знака с чудесни резултати от делово естество, такива във финансовата сфера, и по въпроси и отнасящи се до личните цели. Забранени са ви всякакъв вид конфликти с колеги, с партньори и в обществото. Станете по-сърдечни в отношенията си. На работното място проявете разбиране и такт, не пресирайте колегите си с поведение на по-знаещи. Това отегчава и най-търпеливите, от което губите вие. Здравето ви може да ви притесни с поява на нови неразположения. Погрижете се, като не пренебрегвате и профилактиката.

Аналитичните ви способности днес са на високо ниво и сте в състояние да възприемате фактите в широк мащаб. Случаен разговор ще ви припомни случка от близкото минало завършила с „отворен“ конфликт. Ще ви хрумне добра идея как да оправите нещата, действайте бързо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!