Вторник, 4 Октомври 2022
Козирог

Дневен хороскоп
Понеделник 12 Февруари 2018

3722

Дневен хороскоп - Козирог - 12.02.2018 - Пазете се от гнева си

Бъдете щедри и помогнете на любовта, милосърдието, търпението и състраданието ви да се проявят в отношенията и живота ви. Трудности от професионален порядък ще има поради пречки за реализацията на делата, разпоредени от влиятелно място.

Не се подвеждайте по тези провокативни събития и не заставайте на негативни позиции. Може да навредите на някой от вашите врагове, но разрушителен рефлекс ше падне и върху вас. Въпреки активния ден повечето козирози са неуморни и днес. Внимателно подготвяте нещата, които ви предстоят и всъщност до голяма степен улеснявате бъдещите си ангажименти. Не се лишавайте обаче от съветите на околните, някои от тях могат да бъдат много ценни за определена ситуация. Чака ви изненада от любимия човек. Всяка една от днешните задачи ще изисква индивидуален подход и да отделите конкретно време за решаването ѝ.

Организирайте графика си пестеливо, защото ще трябва да се справите с някой затруднения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година