Сряда, 8 Април 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 11 Ноември 2017

3508

Дневен хороскоп - Козирог - 11.11.2017 - Успех и печалби

Постепенно се приближавате към желаното развитие. Очаква ви интересен ден във всяко едно отношение. За Козирозите се очертават известни ядове и неудобства днес, но в сравнение със сполуката, която постигате, събота едва ли може да се определи като неприятна.

Ще ви изненада новост от делово естество. Обстоятелствата ще ви принудят да направите своя избор по въпрос от общ интерес с други хора. Без съпротива ще вземете решението си, като се вслушате и в мнението на околните. Наясно сте, че сами ще носите отговорността за действията си. Времето е подходящо за приключване на вече започнати начинания. Новините за нещо излъчвано по медиите може да ви подтикне към мисълта да вземете участие в някаква благотворителна акция. Идеята не е лоша, но към момента вие си представяте по-скоро положителния резултат, отколкото необходимите усилия.

Споделете с близките си преди да предприемете каквото и да било, ще се окаже полезно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година