Петък, 27 Януари 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 11 Май 2018

2047

Дневен хороскоп - Козирог - 11.05.2018 - Добра реализация

Любовта и милосърдието през днешния ден ви правят по-добри и състрадателни. Материалните придобивки при ангажираните с практически цели са сигурни през този ден, както и успешното договаряне по интересуващи ви въпроси с хора от деловите среди, или с такива от близкия кръг.

Избягвайте контактите с онези, които открито демонстрират неприязън към личността ви. Поставяйки разбирателството с другите, като водещо начало, ще прозрете, че съдбата ви толерира и дава привилегии. Това е верния път. Обстоятелствата ще бъдат във ваша полза и ще ви дадат възможности да погледнете на проблемите си от по-различен ъгъл, и да решите бързо загадката. Интересни запознанства предстоят днес.

Не отказвайте на предложение на приятели бивши колеги или съученици за среща. Ще попаднете на хора, с които имате общи професионални и духовни интереси и ще научите полезни новости. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-