Събота, 4 Април 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Вторник 10 Март 2020

1388

Дневен хороскоп - Козирог - 10.03.2020 - Действайте внимателно

Идеята за партньорство и съвместни действия с някого, хрумнала на вас, или намекната от другата страна, не е най-благоприятният път за бъдещето. Ако решите категорично, че си струва да поемете инициативата, много скоро ще останете дълбоко разочаровани, а в случая и лошо измамени.

Благоприятно за вас ще се развиват деловите ви ангажименти. Ще сложите край на работен проект и удовлетворени от резултатите ще се устремите към нов. Концентрирайте се над главното, проникнете в същината на нещата и на практика ще претворите замисленото. Няма да ви липсва и напрежение, но вие сте свикнали. Изпълнението на повечето ви задачи ще е вариантно и лишено от конкретика. Изяснете си комбинациите и започнете с онези, които зависят само от вас и са обезпечени с ресурси. Може да се наложи да поискате промяна на крайните срокове.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година