Вторник, 23 Юли 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 10 Март 2018

2508

Дневен хороскоп - Козирог - 10.03.2018 - Напрежение

Ако в обкръжението ви има хора, повлияни от заблуди и преследващи свои или чужди користни цели, навреме се дистанцирайте от тях. Вашата събота също ще е много напрегната.

Градусът на напрежението рязко ще скочи в служебните взаимоотношения, и ще последват конфликти, които в някои случаи ще са много остри. Предстоят събития, които ще принудят мнозина да поемат определен курс с цел предизвикване на промени. Обзети сте от творческа енергия и това си личи по ентусиазмът ви. Споделете работата и отговорностите си с хора, които уважавате и ще постигнете по-добри резултати. Ще се изненадате от бързината, с която ще осъществите своя печеливша идея.

За да убедите околните в ефективността на предложенията си ще ви е нужна помощ. Преди да предприемете каквото и да било е желателно да обсъдите ситуацията с по-опитни от вас и да се възползвате от препоръките им. Приятни емоции ще ви владеят вечерта. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година