Понеделник, 24 Юни 2024
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 10 Юни 2018

1897

Дневен хороскоп - Козирог - 10.06.2018 - Подвластни на нервност

Размишлявайте върху причините, предизвикали определени събития в живота ви. Явно кавгите ще са основен стил във взаимоотношенията на почти всички през този ден, след като и търпеливите Козирози попадат в границите на напрегнатия периметър.

Ако съумеете да се овладеете и да се насочите към целите си, действайте само по делата, които сте планирали. Интимните ви тежнения ще са основният ви двигател през днешния ден. Ентусиазмът ви в това отношение е завладяващ и прави успехът ви сигурен. Времето, което сте си отредили за почивка е крайно недостатъчно и умората може да ви изиграе лоша шега по някое време. Реагирайте гъвкаво. Първоначално ще имате възможност да следвате собствените си планове, но на моменти ще се налага да се съобразявате и с желанията на близките си.

Намесвайте се в критични моменти, за да предотвратите разправиите между тях. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!