Сряда, 8 Април 2020
Козирог

Дневен хороскоп
Събота 10 Февруари 2018

2999

Дневен хороскоп - Козирог - 10.02.2018 - Изострете вниманието си

Денят е изключително удачен за нови проекти, начинания и срещи. Ако представителите на предните два знака следва да се пазят от лъжи, които биха предизвикали финансови проблеми, при вас подобно развитие може да обхване по-значителен материален периметър.

Засилете вниманието си към околните, и не се поддавайте на фалшиви внушения и откровени лъжи. Доброто ви настроение и лекота, с която общувате ще ви носят предимство. Заедно с партньори ще влезнете в споразумения от финансов характер и ще се поздравите с печалба. Денят ще бъде благоприятен и за изглаждане на отношенията с интимния ви партньор или друг важен за вас човек, в случай, че се нуждаят от това. Плътно ще сте ангажирани през целия ден. Освен обичайните задачи ще трябва да се занимаете и с нещо ново: оферта, софтуерен продукт.

Набележете си всички неясни елементи и изчакайте удобен момент да зададете въпросите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година