Вторник, 18 Юни 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 01 Март 2018

3280

Дневен хороскоп - Козирог - 01.03.2018 - Добра реализация

Съзидателните ви и полезни действия, сред които новите начинания и работата по дома днес ще дават добри плодове.

Работата върху текущи проекти и защита на позициите ви по актуални въпроси ще ви предпази от интриги и нежелано вмешателство в личното ви пространство. Козирозите разполагат с чудесен късмет за реализацията на целите си. Подобряване на финансите ви по линия на вече приключил проект. Ще съдействайте на роднини да разрешат свои проблеми. Не мислете да им отказвате. Края на деня ще споделите с приятна компания. Доверието ви в партньора нараства, а за необвързаните се очертава нова емоционална тръпка. Добре е, че сте сигурни в себе си, но избягвайте проявите на самонадеяност.

Не приемайте безусловно всяка възложена задача. Преценете дали наистина разполагате с необходимите ресурси и, ако се налага, удължете срока. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година