Вторник, 23 Април 2019
Козирог

Дневен хороскоп
Петък 01 Юни 2018

1700

Дневен хороскоп - Козирог - 01.06.2018 - Не се предавайте

Влагайте повече старание и воля през днешния труден и конфликтен ден, за да приключите в срок започнатото. Няма спор, че през този ден почти всички представители на Козирог ще са доста активни и многопосочни.

Това е много хубаво, но се получава едно неудобство. В стремежа си да свършите повече работа възниква реална опасност от разпиляване, което пък води до лоши резултати. Находчива идея ще повдигне духа ви и с творчески подход ще работите по изпълнение на ангажиментите си днес. За реализацията й ще ви е нужно сътрудничеството на хора, запознати с детайлите, но за да ги привлечете за каузата си е нужно да направите компромиси с навика си да мърморите и недоволствате от всичко, направено от другите.

Ако сте си наумили да променяте нещо, то не го правете „на парче“, а цялостно. В случай, че става дума за битова задача (ремонт, покупка), осигурете си физическо и интелектуално съдействие. Не бързайте да се радвате на прекалено атрактивни оферти, проучете ги. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година