Четвъртък, 30 Март 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Четвъртък 01 Февруари 2018

3762

Дневен хороскоп - Козирог - 01.02.2018 - Проявете повече активност

Козирозите успяват да реализират намеренията си, но денят не блести с нещо особено, макар че възможности не липсват. Видимо е, че превъзмогнете ли влиянието ѝ, ще действате по-концентрирано и мнозина ще насочат вниманието си към цели, в които скоро ще постигнат ярък успех.

Не си пречете сами. Освободете се от вътрешните си съмнения и ще постигнете напредък, както в професионален, така и в личен план. Подминавайте спорове с хора, които не са на вашето ниво, излишно ще се хабите. Но и не се опитвайте да раздавате правосъдие. Моментът не е подходящ. Практическите задачи, които зависят от чужда намеса, няма да завършат успешно. Не е изключено да претърпите финансови загуби или просто да се наложи да направите покупка на по-висока цена, отколкото сте си набелязали. Личните отношения ще ви зарадват.

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-