Неделя, 10 Декември 2023
Козирог

Дневен хороскоп
Неделя 01 Април 2018

3914

Дневен хороскоп - Козирог - 01.04.2018 - Шанс за печалба

За вас се очертава интензивно раздвижване, което разкрива значителни възможности за стабилизация. За някои от зодията все още възникват проблеми и неудобства.

В едни случаи те са свързани с дома, а в други - с личните намерения. Отстраняването им е въпрос на време. През този ден разполагате с чудесен шанс за парични печалби. Трайна тенденция за част от зодията е тази за смяна на работата. Това може да се осъществи в период от една седмица, но следва да сте активни в търсенето. В личните ви взаимоотношения - напрежение. Резултатите от работата ви напоследък показват, че не давате най-доброто, на което сте способни. Извинения, свързани с прекалената ви заетост, не могат да бъдат основателни.

Опитайте се да се отърсите от мисълта, че единствено вие сте прави, и да бъдете по-въздържани, за да не предизвиквате ненужни конфликти. Някой може да ви критикува за допуснати грешки. Не бързайте да противоречите и да отричате. Помислете дали това всъщност не е добър сигнал, който ще ви спести по-сериозни неприятности. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!