Вторник, 7 Април 2020
Дева

Дневен хороскоп
Сряда 08 Август 2018

1849

Дневен хороскоп - Дева - 08.08.2018 - Пазете се от коварство

Поддържайте добра физическа и психическа форма, от вас се очаква много и това задължава. Всичко, свързано с кариерата и дома, с предстоящи пътувания и не на последно място с финансови въпроси ще занимават мислите ви сега.

Винаги първата и най-важна задача на един човек е да е се пази от евентуални негативни изненади в деловите среди или в общественото пространство. Амбициозни сте и ви се иска час по-скоро да пристъпите към реализация на многото си идеи, но се нуждаете от време, за да ги обмислите. Отговорете си дали не искате повече, отколкото сте в състояние да дадете. В лицето на близък човек ще срещнете сериозен коректив. Не му се сърдете, а помислете върху думите му.

Изведнъж ще се окаже, че ви възлагат куп чужди неизпълнени и изостанали задачи. Излишно е да се ядосвате, няма как да промените ситуацията, така че започнете с най-лесните. Постепенно ще успеете да се координирате с рутинната си работа и да ги съчетаете. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година