Неделя, 2 Октомври 2022
Дева

Дневен хороскоп
Сряда 08 Август 2018

2132

Дневен хороскоп - Дева - 08.08.2018 - Пазете се от коварство

Поддържайте добра физическа и психическа форма, от вас се очаква много и това задължава. Всичко, свързано с кариерата и дома, с предстоящи пътувания и не на последно място с финансови въпроси ще занимават мислите ви сега.

Винаги първата и най-важна задача на един човек е да е се пази от евентуални негативни изненади в деловите среди или в общественото пространство. Амбициозни сте и ви се иска час по-скоро да пристъпите към реализация на многото си идеи, но се нуждаете от време, за да ги обмислите. Отговорете си дали не искате повече, отколкото сте в състояние да дадете. В лицето на близък човек ще срещнете сериозен коректив. Не му се сърдете, а помислете върху думите му.

Изведнъж ще се окаже, че ви възлагат куп чужди неизпълнени и изостанали задачи. Излишно е да се ядосвате, няма как да промените ситуацията, така че започнете с най-лесните. Постепенно ще успеете да се координирате с рутинната си работа и да ги съчетаете. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година