Сряда, 21 Август 2019
Дева

Дневен хороскоп
Неделя 08 Април 2018

3032

Дневен хороскоп - Дева - 08.04.2018 - Овладейте агресивността си

Ако Девите предпочетат да се налагат над другите чрез агресивно поведение и заплахи – а в много случаи ще е точно така, загубите им са сигурни. Неделя, денят на успеха, ви предоставя чудесни възможности за постигане на целите.

Овладейте негативното си предразположение и работете за успеха си. Делата ви днес е свързана с много движение, което може и да ви се стори прекалено натоварващо в определен момент, но за сметка на това със сигурност ви поддържа във форма. Успявате да придвижите желанията си, което през следващите дни ще става все по-осезаемо. Част от вас е добре да избягват сериозните разговори и отговорните задачи. Леко сте разсеяни и за да е приятен денят ви трябва да подбирате критично компанията си.

Дистанцирайте се от хора, които само ви губят времето, подредете празника според собствените си предпочитания. Получавате примамливо предложение за вечерта, от което едва ли ще пропуснете да се възползвате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година