Вторник, 23 Април 2024
Дева

Дневен хороскоп
Петък 06 Октомври 2017

4274

Дневен хороскоп - Дева - 06.10.2017 - Подкрепата на Съдбата и сега е с вас

Негативните характеристики, валидни през деня за предните знаци не отминават и Девите, въпреки че за повечето представили на знака съдбовната подкрепа е налице. Ще започнете деня доста ведро, силите ви ще са неизчерпаеми.

Ще получите подкрепата на приятелите и семейството си. Следобед може да се почувствате малко излъгани от факта, че не всичко става според плановете ви. Тежките моменти засягат взаимоотношенията с хората от заобикалящата среда, които ще са негативни и в повечето случаи доста остри. За част от родените се оформя началото на нова любовна връзка. Пестете енергията си днес за стойностни неща. Работата едва ли ще е доминираща в мислите ви. Онова, което ви вълнува е от емоционален характер. Бъдете честни със себе си и направете това, което искате най - много.

Нещата се обръщат във ваша полза. Радвате се на много контакти, но най-скъпи са ви тези със семейството ви. Въздържайте се от щедри обещания и рискови дейности. Нечие поведение може да ви изнерви, но е по-добре да не обсъждате въпроса. Организирайте си кратка разходка на открито или, ако времето не позволява, възстановете тонуса с подходяща музика, книга. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!