Вторник, 28 Май 2024
Дева

Дневен хороскоп
Вторник 06 Март 2018

4602

Дневен хороскоп - Дева - 06.03.2018 - Бъдете активни и настойчиви

Денят е благоприятен за всички вас, които можете да планирате важните промени в живота ви. Голяма част от Девите ще приложат дяволски хитрини, за да придобият онова, към което се стремят.

Ще успеете със стратегията си. За грубо действащите тази гаранция липсва. Важна ще е настойчивостта при осъществяването на делата, за да не се окажете блокирани от външните фактори. Благоприятно развитие на взаимоотношенията с любимия човек и преодоляването на сериозни разногласия ще направят деня ви много по-приятен. Ситуацията около деловите ви начинания също е благоприятна и от там можете да очаквате желаното от вас развитие.

Моментът е много подходящ за инвестиции в недвижими имоти или други дълготрайни активи. Ако не е належащо точно днес да се разхождате по магазините, то по-добре е да не го правите. Хем ще похарчите повече от допустимото, хем ще накупите разни ненужности. За капак може да си имате и неприятни разговори със семейството. По-добре им оставете отговорността за пазаруването. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!