Петък, 24 Септември 2021
Дева

Дневен хороскоп
Сряда 06 Юни 2018

2531

Дневен хороскоп - Дева - 06.06.2018 - Силни нерви

Следвайте програмата си през днешния ден, без да се поддавате на внушения, емоции, рискове и странности. Решаване на семеен или личен въпрос ще ви потопи в размишления за мястото ви сред онези, от които зависите в професионален или в друг, интересуващ ви план.

Сряда се оказва напрегната за Девите, а за ангажираните с бизнес ще е много нервна и изпълнена със сблъсъци и несгоди. Причина за поведението на мнозина ще са пречките издигнати на пътя ви от влиятелна личност. Ще търсите партньорството на познати хора, с които мислите, че може да се сработите. Може и да успеете, всичко ще зависи от това, доколко ще може да понесете осведомеността на другите и превъзходството им в определени моменти.

Нуждаете се от повече движение, спорт и забавления. Привлекателни сте, но това си има и своите отрицателни страни. Наблюдават работата ви, проявете сдържаност в критични моменти. Реагирайте с усмивка на опитите да омаловажат участието ви в екипа. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година