Четвъртък, 2 Април 2020
Дева

Дневен хороскоп
Четвъртък 05 Април 2018

4203

Дневен хороскоп - Дева - 05.04.2018 - Преценете задълбочено възможностите си

Девите не са от хората, които си оставят „магарето в калта”, но днес не е препоръчително да сте настоятелни за реализацията на онова, което сте намислили, защото едва ли ще се получи, а ако евентуално успеете, бъдещето ще ви донесе много големи неприятности по въпросната ситуация.

Интелектуалните ви и практически познания ще дадат заявка за по-висока позиция в йерархията на управлението. Ще привлечете вниманието на много хора върху себе си. Бъдете земни и достъпни, и ще спечелите повече. Личния ви живот се нуждае от повече ред. Отегчението и умората ще ви подтикнат да потърсите по-тихо място в компанията на подходящите хора. Ориентирайте се към дейности, които не изискват особено напрежение или скоростно изпълнение.

Следвайте вдъхновението си и ще отхвърлите без усилия домашните задачи. При контакти с непознати проявете сдържаност. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година