Петък, 24 Септември 2021
Дева

Дневен хороскоп
Понеделник 04 Септември 2017

4400

Дневен хороскоп - Дева - 04.09.2017 - Нервен ден

Доста напрегнат ще е понеделник за делова и финансова реализация. Не става въпрос за неуспех, защото късметът ви е изразителен и ще подкрепи усилията ви в съответните направления, но явно ще има много нерви. Прибързването при осъществяването на целите е крайно неприемлив подход.

Не правете компромиси със себе си, особено когато се касаят семейните и битови въпроси. Не давайте пари в заем. Ще останете разочаровани от хора, за които си мислите че са ви обичали. Близките ще ви потърсят сметка за неизпълнени задължения. Ако наистина сте имали причини да отложите задачите си, то обяснете го откровено и помислете дали все пак ще се захванете с тях в подходящ момент или ще ги отмените изобщо. Горчивата истина е за предпочитане пред сладката лъжа.

Днес е ден на Слънцето, време за блясък и изява въпреки всичко. Направете нещата, които ви носят радост, сила и вдъхновение. Акумулирайте енергия. Настроенията ви днес ще са странни, непредсказуеми и изненадващи дори за вас самите, но пък носещи толкова нови чувства. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година