Събота, 4 Април 2020
Дева

Дневен хороскоп
Неделя 04 Декември 2016

2555

Дневен хороскоп - Дева - 04.12.2016 - Успех

Въпреки че неделя ще е напрегната за Девите, успехът през този ден няма да ви се изплъзне. Мнозина от родените в зодията ще останат неприятно изненадани от неочаквано получен удар на високопоставена личност. Принципно обаче късметът е на ваша страна и ще ви зарадва. Когато сте вдъхновени от печеливша идея, ставате неудържими. С будна мисъл и чаровно присъствие ще се справите във всякакви ситуации. За вас не съществува “не може”, щом вече го сте решили. Близките ви ще останат приятно изненадани.

Приятелите са тези, които ще направят деня ви радостен и светъл. Разбира се задачки ще имате повече от обикновено, но пък може да потърсите алтернативни начини да ги свършите. Проявете въображение и по-малко недоволство. Любовни вълнения ще направят вечерта ви особено приятна. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година