Понеделник, 25 Май 2020
Дева

Дневен хороскоп
Събота 04 Август 2018

1661

Дневен хороскоп - Дева - 04.08.2018 - Внимавайте!

До хубави печалби през този ден биха могли да достигнат ангажираните с бизнес, а настойчивостта при реализиране на целите е задължителна.

Не се подвеждайте по примамливи и съблазнителни предложения за значима реализация в дадена сфера. Ще станете жертва на тежък и коварен удар. Днес ще работите много, но всички положени усилия със сигурност ще си струват. Имате нови надежди, които не са неоснователни. Внимавайте обаче, с кого работите, защото в даден момент ще ви се наложи да разчитате на друг човек. Ще ви съпътстват и изневери, но поне ще узнаете истината за някого, комуто сте вярвали.

В професионалната сфера няма да имате абсолютно никакви проблеми. Всичко ще ви се получава без никакви усилия. Енергията ви ще е направо „заразителна“ за околните. Не стоят така нещата, обаче, в личната сфера. Възможни са недоразумения и повишаване на напрежението. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година