Петък, 3 Април 2020
Дева

Дневен хороскоп
Четвъртък 04 Август 2016

2793

Дневен хороскоп - Дева - 04.08.2016 - Делово активни и успешни

Твърде активни, днес Девите ще насочат вниманието си в две сфери – материалната и любовната. Денят е благоприятен за делови постижения, за служебни пътувания и за реализация на материални и финансови цели. Неочаквани, но хубави реформи предстоят за голяма част от зодията в професионалната сфера. Възможно е да срещнете доброжелание в околните. Проявете повече търпение и твърдо отстоявайте позициите си. Не таете в душата си лоши мисли. Ще научите приятни новини, които касаят бизнеса ви.

Няма да успеете да избягате от едно изясняване на отношенията. За щастие природната ви интелигентност и вродената ви дипломатичност ще ви помогнат да оправите нещата без излишно хабене на нерви. Тези около вас са наистина щастливци, щом сте там като възстановител на мира и хармонията.

 

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година