Вторник, 27 Септември 2022
Дева

Дневен хороскоп
Събота 31 Март 2018

3714

Дневен хороскоп - Дева - 31.03.2018 - Активност

След провеждането на належащи делови контакти голяма част от Девите ще се амбицират докрай за конкретни действия. Тази целеустременост е похвална, но всяка стъпка, която възнамерявате да осъществите, следва да бъде прецизно обмислена.

Огромна е вероятността да останете измамени или ситуацията да се преиначи по такъв начин, че в крайна сметка вие да се окажете отговорни за действията на ваши партньори или съдружници, които са си позволили спекулации и грабежи. Освен това следва щателно да съхранявате документите си. Денят не е подходящ за започване на нови проекти, нито за други инициативи. Златната среда днес е верния път във всичко, което имате намерение да правите. Потиснете желанието си да давате оценка на хората в обкръжението си, може да подцените някого, от когото ще зависите в бъдеще.

Ще изникнат непредвидени задачи, които ще променят първоначалните ви планове. Няма да имате обективни затруднения, просто няма да разполагате с достатъчно време. Огледайте се, ще установите, че някой е готов да ви помогне. Една усмивка в знак на съгласие ще е достатъчна, за да се справите с положението. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година