Понеделник, 15 Април 2024
Дева

Дневен хороскоп
Събота 30 Декември 2017

4142

Дневен хороскоп - Дева - 30.12.2017 - Избягвайте изясняванията

През този ден на надежди и проекти за бъдещето, Девите отново са обърнали погледа и мислите си към деловите проекти за бъдещето. Причината е, че много се съмнявате в обещаната от някого, обещал ви подкрепа за бъдещата реализация на плановете ви.

Не се подавайте на негативни влияния. Увереността в собствените ви действия може да ви изиграе лоша шега днес. Не се дистанцирайте от околните, с нищо не ги превъзхождате, освен с високото си самочувствие. Във ваша полза е да се приземите по-скоро. Семейството ви очаква повече внимание, предвид предстоящо семейно мероприятие. Съчетайте духовните с физическите си необходимости. Потърсете подходящ придружител и посетете някой базар, изложба на открито. Ще се раздвижите и ще се насладите на произведенията на изкуството.

Вечерта ще се почувствате бодри и въодушевени. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Дева, както и подходящите решения за гривна!