Петък, 29 Май 2020
Дева

Дневен хороскоп
Събота 03 Март 2018

3698

Дневен хороскоп - Дева - 03.03.2018 - Действайте стратегически

Събота ще тласне голяма част от Девите към хитрост и неправомерни действия в материалните среди. Последните често означават лоши хитри удари нанесени на противника, които със сигурност щее ви докарат бъдещи проблеми.

Легалният ви успех е заложен в стратегическия подход. Мъдри и прагматични, ще предпочетете близостта на онези, които обичате и по-малко ще се вълнувате от света. Оценявайки благосклонността на съдбата към вас, ще се погрижите за нечие неразположение, потискайки собствените си претенции. Подготовката на семейно тържество ще ви сближи или ще поздравите някого с празника му. Запазете дистанция между себе си и събеседниците.

Въздържайте се от коментари на лични теми, прекалената бъбривост е предпоставка за неприятности. Отчитайте влиянието на детайлите в задачите, с които се захващате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година