Четвъртък, 23 Септември 2021
Дева

Дневен хороскоп
Четвъртък 03 Май 2018

2202

Дневен хороскоп - Дева - 03.05.2018 - Леки тревоги

Предстоящо събитие изисква подготовка, за това не отказвайте помощта на партньори, приятели и роднини. Напрежението през този ден не е малко и при Девите.

Някои ще предприемат кратко пътуване, за да се разсеят, но за съжаление и това едва ли ще възстанови вътрешния ви баланс. При мнозина причината за състоянието е от делови тип и се свързва с партньорството. Тук ситуацията е изострена и може да се достигне до разпад във взаимоотношенията. Започнатото днес начинание има бъдеще. Необходимо е само да преодолеете колебанията си и да действате по-решително, ако искате да се възползвате от добрите си шансове. Нужна ви е добра организация, но в това отношение едва ли ще срещнете пречки.

Вие умеете да подреждате всичко на място. Едва ли ще успеете да довършите всички набелязани за днес задачи. Ще ви търсят стари приятели и ще ви разсейват със спомени и въпроси. Мислите и чувствата ви ще са в хармония, но работата съвсем няма да е най-важната ви цел. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година