Петък, 30 Септември 2022
Дева

Дневен хороскоп
Петък 29 Юни 2018

2569

Дневен хороскоп - Дева - 29.06.2018 - Стабилизирайте се психически

Изпълнението на обща задача ще ви подтикне да търсите съдействие от трети лица. Позициите на Девите са стабилни, а и възможностите за успешни действия са подчертани, но почти всички от зодията са силно напрегнати и лошо се владеят.

Направете необходимото, за да достигнете до психическа устойчивост. Иначе денят ще е мъчителен и раздиран от ярки конфликти. Денят ви ще бъде интересен и наситен на емоции. В стремежа си да постигнете професионални и лични реализации ще привлечете силна подкрепа и ще се поздравите с успехи. Не прибързвайте с изводите си, следвайте естествения ход на събитията. Скоро ще имате изненади.

Поредица обстоятелства или странната връзка между тях ще ви накарат да се замислите дали да не си потърсите нова работа или да стартирате самостоятелен бизнес. Добре, че разговор с приятели ще ви отклони от тази мисъл, защото точно в момента не е подходящо да рискувате. Финансовото ви положение е стабилно и ще остане такова, ако не прекалявате с разходите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година