Сряда, 6 Декември 2023
Дева

Дневен хороскоп
Неделя 29 Април 2018

1917

Дневен хороскоп - Дева - 29.04.2018 - Ярка реализация

Ограничете активността си в изпълнение на текущите ви задачи и не поемайте нови ангажименти. Много силен ден за реализация на ваши цели, независимо от сферата, в която ще действате.

Най-добра ще е насочеността в деловите сфери, защото в това направление предстои да се заемете с нещо ново, и във всички случаи – добре печеливша. Някои ще напуснат страната и ще се устроят добре. С обич и внимание ще се отнесете към проблемите на хората от близкото ви обкръжение и с това ще спечелите доверието им. Настроението на всички ви ще е добро и предразполагащо към положителни изяви. Предстои ви напрегната работна седмица, намерете време и за почивка. Организирано пътуване ще се отрази добре на тонуса и емоциите ви.

Не е подходящо днес да уговаряте търговски сделки, да търгувате с валута или да се занимавате с пътувания на далечни дестинации. Ако сте оставили някакви недовършени задачи през седмицата помислете дали разполагате с условия да ги отхвърлите. Приемайте грешките на близките си търпеливо. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!