Вторник, 7 Април 2020
Дева

Дневен хороскоп
Петък 28 Септември 2018

1969

Дневен хороскоп - Дева - 28.09.2018 - Избягвайте разправиите

Петък ще е важен и за Девите поради изразителната активност на някои от заобикалящите ви. Това налага да развиете активността си в обществените среди до максимум.

Каквото и да правите усърдно следва да отбягвате споровете, защото неминуемо ще прераснат в остри конфликти. Сега е особено важно да демонстрирате точна преценка и да се ориентирате изцяло в едно от две или повече направления, които се разкриват пред вас. Всяко колебание и изчакване е противопоказно. Толерантното ви поведение към някого ще ви носи предимства днес. Ще бъдете наградени за проявеното си търпение и това ще ви стимулира за други, полезни изяви.

За бизнеса си сте имали и по-добри дни, но няма да изпуснете нещата от контрол, ще бъдете на подходящото място и време. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година