Вторник, 7 Февруари 2023
Дева

Дневен хороскоп
Понеделник 28 Май 2018

2220

Дневен хороскоп - Дева - 28.05.2018 - Реализация на цели

В съвместните начинания през днешния ден ще покажете не само подготвеност, но и умение за намиране на изход в кризисни ситуации. Много благоприятен ден за реализиране на лични цели, и на такива, които са свързани с бизнес, но не посредством административно участие.

През този ден е важно да действате честно – което ще е нежелано от мнозина. Предстоят промени. Позволите ли си лъжи ще последват проблеми. Предстоят ви много ангажименти и въпреки това успявате да изглеждате чудесно, и да се чувствате в добра форма. Разбирате се с хората около вас и те не пренебрегват очакванията ви. Ще останете поласкани от жеста на свой близък. Вечерта ви очаква добра възможност да се разтоварите и заредите с енергия.

Близките ще се опитат да разберат нещо, което криете от тях. Отстоявайте личната си територия и прекратете разговора преди да се е превърнал в спор или водопад от обвинения. Заявете категорично намеренията си, безпредметно е да отлагате. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-