Вторник, 26 Септември 2023
Дева

Дневен хороскоп
Четвъртък 28 Декември 2017

4720

Дневен хороскоп - Дева - 28.12.2017 - Фалшиви сигнали

При Девите натежава схващането за засилена умора, което явна е плод на обстоятелството, че една календарна година приключва и ще бъде сменена от следващата. Ситуацията през деня е малко хаотична.

Мнозина ще имат впечатлението, че възниква нещо ново, но това явно ще е илюзия. Така или иначе без значение от усещанията ви, в забързано темпо ще премине деня ви, сроковете и отговорностите ще ви напрегнат повече. Но не мислете, че сте на края на силите си, не, можете още. Вдъхновение ще ви дава присъствието на любим човек. Ще се радвате на подкрепа и добро отношение към себе си. Децата също ще ви радват с успехите и поведението си. Може би празничната суматоха леко ви изтощава. Чувствителни сте, раздразнителни, на моменти невротични.

Имате нужда от малко разнообразие. Ако е възможно днес да се усамотите, макар и за кратко, то направете го. Ще подредите мислите, чувствата и целите си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Дева, както и подходящите решения за гривна!