Четвъртък, 9 Април 2020
Дева

Дневен хороскоп
Четвъртък 27 Февруари 2020

1893

Дневен хороскоп - Дева - 27.02.2020 - Напрежение и проблеми

Упорството ви оказва положителен ефект върху реализацията на нова задача или друга изява в живота ви днес. Не особено добър ден от гледна точка на самочувствие, което при някои от зодията е понижено поради временна здравословна недостатъчност, а за други се очертават служебни неприятности.

Опитите на мнозина да се освободят от гнетящи ги проблеми, едва ли ще са успешни в четвъртък. Този ден ще е успешен, ако съумеете да не насилвате нещата и оставите всяко нещо да дойде с времето си. Работата няма да ви създава проблеми, дори ще се учудите от късмета си. Ваш близък има нужда от емоционална подкрепа, дайте му я. Днес Меркурий преминава през сърцето на Слънцето. Затова най-добре да вложите енергия в интелектуална дейност, полезните контакти и търсенето на интересни решения. Енергийно небалансиран период, в който могат да се случат много необичайни събития.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година