Събота, 4 Април 2020
Дева

Дневен хороскоп
Понеделник 27 Август 2018

2339

Дневен хороскоп - Дева - 27.08.2018 - Нервна превъзбуда

За преобладаващата част от Девите проблемите днес се свързват със здравословното състояние. На преден план следва да обърнете внимание нервите.

Твърде нервни сте и ще влезете в остри конфликти. Владейте се, и се реди към действия,чрез които ще стабилизирате позициите си. Умението ви да сте убедителни ще ви помогне в момент, когато трябва да не пропуснете шансовете си. Денят ще има с какво да ви изненада, но приятно. Заемете се със спорт и интелектуални занимания вместо с домакинска работа и тривиални занимания. Ако не намирате непрекъснато работа на близките си няма да имате проблеми с тях.

Ако пък не се намесвате в решенията им те няма да имат проблеми с вас. Резултатите ще са добри и ще ви накарат да се отпуснете и повеселите вечерта. Близките ще ви покажат вниманието и обичта си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година