Петък, 9 Юни 2023
Дева

Дневен хороскоп
Четвъртък 26 Април 2018

3509

Дневен хороскоп - Дева - 26.04.2018 - Засилено напрежение

Този ден ще е доста труден и изпълнен с много напрежение за преобладаващия процент от Девите. Ще се сблъскате с мощни противодействащи сили.

На по-дълбок план четвъртък дава ясни индикации за началото на изменения в деловите взаимоотношения с някого. Денят ще ви срещне с нови хора и ще премине без натоварващи ви вълнения. Желанието за развлечения при други ще ги накара да тръгнат на път или да потърсят подходящо място за отмора. Делово предложение няма да ви изненада, очаквано е и сте подготвени с отговора си. Новости от интимен характер.

Не се ентусиазирайте по нестандартни идеи, обещаващи бърз успех и материално благополучие. Задължително игнорирайте опитите да ви продадат стока или услуга. Действайте разумно, прагматично и изключвайки всякакъв финансов риск. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-