Вторник, 7 Февруари 2023
Дева

Дневен хороскоп
Четвъртък 25 Октомври 2018

1968

Дневен хороскоп - Дева - 25.10.2018 - Пазете се от неприятели

Четвъртък говори за доста неудобства и проблеми при реализацията на целите. По принцип става въпрос за сблъсъци, коварни удари, които винаги достигат целта си, и много често за пропуснати възможности поради непреодолими пречки.

Последните са валидни за контактите от делови тип и при провеждане на преговори. Действащите условия определят обстановката като напрегната и наситена с хитри и неправомерни опити за надмощие. Бъдете толерантни към другите, за да не накърните сами авторитета си. Мислете преди да кажете нещо, което може да ви конфронтира с човек от обкръжението ви. Превърнете коректността в свое оръжие. Някои ще получат новини, свързани с пътувания зад граница.

Подгответе се финансово. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-