Вторник, 20 Август 2019
Дева

Дневен хороскоп
Неделя 25 Март 2018

3192

Дневен хороскоп - Дева - 25.03.2018 - Делови проблеми

С пост и въздържание ще контролирате по-добре емоциите си сега, без да се поддавате на съблазни и изкушения. И Девите ще бъдат ярко напрегнати в неделя. Причината е делова.

В едни случаи става въпрос за остри противопоставяния с делови партньори, а в други за такива със служители. Ще е много трудно е да се стигне до разбирателство, но не пропускайте шанса да опитате. Не се притеснявайте, ако се окажете изправени пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Имате нужния потенциал, в противен случай съдбата би ви спестила емоциите. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде.

Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас. С интересни телефонни обаждания и предложения от приятели ще завърши днешния ден. Бързо ще ви убедят, че партитата са нещо доста по-приятно от домашните задължения. Само не прекалявайте с разходите. За доброто настроение е нужна добра компания, а не скъпи покупки. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година