Вторник, 9 Август 2022
Дева

Дневен хороскоп
Неделя 25 Март 2018

3513

Дневен хороскоп - Дева - 25.03.2018 - Делови проблеми

С пост и въздържание ще контролирате по-добре емоциите си сега, без да се поддавате на съблазни и изкушения. И Девите ще бъдат ярко напрегнати в неделя. Причината е делова.

В едни случаи става въпрос за остри противопоставяния с делови партньори, а в други за такива със служители. Ще е много трудно е да се стигне до разбирателство, но не пропускайте шанса да опитате. Не се притеснявайте, ако се окажете изправени пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Имате нужния потенциал, в противен случай съдбата би ви спестила емоциите. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде.

Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще бъде за вас. С интересни телефонни обаждания и предложения от приятели ще завърши днешния ден. Бързо ще ви убедят, че партитата са нещо доста по-приятно от домашните задължения. Само не прекалявайте с разходите. За доброто настроение е нужна добра компания, а не скъпи покупки. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година