Сряда, 22 Септември 2021
Дева

Дневен хороскоп
Петък 25 Май 2018

2025

Дневен хороскоп - Дева - 25.05.2018 - Не изпускайте ситуацията

Няма да ви липсва добро настроение и такова ще бъде то и в дома ви. Днес по никакъв повод не прибързвайте в работата и решенията си, за да не си създадете проблеми.

За Девите е характерна изключителна строгост през този ден, а последната явно базирана върху взривоопасната ви емоционалност, и може бързо да се трансформира в мощен скандал. Отдава ви се чудесната възможност да си починете днес, но вие едва ли ще се възползвате максимално от нея. Занимавате се с различни неща, най-често свързани с дома и семейството. Радвате се на подкрепата на близките си относно нещо, което ви интересува, което ви дава увереност да продължите да работите върху идеите си. Вечерта ви очаква посещение. Предстоят важни разговори и внезапни интересни хрумвания.

Събеседниците ви ще са благосклонни и готови да отговорят на всички ваши въпроси, така че питайте смело и попълвайте липсващата ви информация. Любовните отношения ще са вълнуващи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година