Четвъртък, 17 Юни 2021
Дева

Дневен хороскоп
Понеделник 25 Декември 2017

3579

Дневен хороскоп - Дева - 25.12.2017 - Не издребнявайте

Динамичен но и леко напрегнат, ще се окаже този понеделник за Девите. Въпреки, че е Коледа, ще трябва да се погрижите за някой неотложни ангажименти.

Делови, професионални и лични задачи ще направят деня ви ангажиран, но не подхващайте нови дела. Очакват ви новости, с които предстои да се запознаете и го направете, без да изпадате в тревога и стрес. Проявете организаторските си и ръководни умения, за да ускорите изпълнението на въпрос, от значение за повече хора. Ще се съобразите с очакванията на близките си и заедно ще приключите започнато начинание. В случай, че не го съзнавате, бъдете по-търпеливи и не пресирайте човека до вас да изпълнява начаса желанията ви. Рискувате да го отдалечите от себе си. Ще спечелите, ако тактично му подскажете онова, което искате за себе си.

Обединете творческия си потенциал с този на близките. Нищо не правете самостоятелно. Организирайте колективните усилия за подготовката на постната вечеря, подреждането на трапезата и провеждането на ритуалите. Усещането за добре свършена работа ще ви зареди със самоувереност и духовно задоволство. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Дева, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година