Четвъртък, 18 Юли 2019
Дева

Дневен хороскоп
Събота 24 Март 2018

3407

Дневен хороскоп - Дева - 24.03.2018 - Действайте търпеливо и честно

Подготовка за нови проекти, придобиване на нови знания и умения са част от работата и ангажиментите на много от вас днес. При Девите напрежението е засилено поради множества неудобства, предизвикващи затруднения и силен гняв.

Обмислете добре подхода си към реализацията на целите си. В никакъв случай не си позволявайте лъжи и хитрост, защото ще бъдат уловени, и ще последват много лоши промени. Планирате малко отдих и ще ви се даде, впрочем, сами ще си го дадете. Обкръжени от любимите си хора, ще намерите подходящи начини за разтоварване от умората и стреса. Пътуващите да бъдат внимателни, ако са зад волана. Вниманието на специален за вас човек ви дава допълнително сили и събужда скрити желания.

Ще имате възможност да се занимавате едновременно както с актуалните задачи, така и с перспективните проекти. Ще разполагате с достатъчно време за обмисляне на детайлите и разработване на варианти. Крайните решения ще зависят изцяло от вас. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година