Събота, 23 Март 2019
Дева

Дневен хороскоп
Понеделник 23 Юли 2018

1752

Дневен хороскоп - Дева - 23.07.2018 - Ден за важни дела

За да не се окажете в крайно неприятната позиция на измамени в очакванията си за поемането на желана работа или взаимодействие с някого, днес не се ангажирайте с подобни контакти.

По принцип такава реализация е възможна,но не се опитвайте точно днес да придвижите въпроса напред. Късметът при част от вас е силно изразен. Не пропускайте шанса да попълните банковата си сметка, като играете на лотария, тото или други хазартни игри. Очаква ви печалба, просто си отваряйте очите. Ваш близък ще ви съдейства в заплетена ситуация, която изисква специфични умения. Доверете му се. Покана за гости или сбирка с приятели.

По случайно стечение на обстоятелствата и съвсем непредвидено ще се запознаете с нови хора. Отношението им към вас ще е дружелюбно и ще се стремят да спечелят благоразположението ви. За сега не скъсявайте дистанцията. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година