×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 20 Февруари 2019
Дева

Дневен хороскоп
Събота 23 Декември 2017

3579

Дневен хороскоп - Дева - 23.12.2017 - Отдалечете се от конфликтите

И при вас проблемът през този е във взаимоотношенията с хора в службата и от деловите среди свързани с интересите ви. По никакъв начин не засилвайте напрежението и не давайте повод за избухване на конфликти, защото ще последва етап на дестабилизация, с продължителност от два месеца.

Днес може да планирате и трудно осъществимите си цели, по чиято реализация много от вас ще започнат сега. В основата на компромисите днес се крие успеха ви. Ще ви се налага да постигате разбирателство с различни хора, което е невъзможно без взаимни отстъпки. За някои от вас е необходимо да променят метода си на работа, особено ако това се изисква от бизнес-партньорите ви. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние в най-скоро време. Контактите ще са интензивни. Настроението съвсем няма да е „работно“, но разговорите ще са интересни, ще ви подскажат интересни идеи, с които е по-добре да не се захващате веднага.

Въздържайте се от инвестиции с каквато и да било продължителност. Ако не е задължително не тръгвайте на път. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Дева, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година