Вторник, 25 Януари 2022
Дева

Дневен хороскоп
Събота 23 Декември 2017

3957

Дневен хороскоп - Дева - 23.12.2017 - Отдалечете се от конфликтите

И при вас проблемът през този е във взаимоотношенията с хора в службата и от деловите среди свързани с интересите ви. По никакъв начин не засилвайте напрежението и не давайте повод за избухване на конфликти, защото ще последва етап на дестабилизация, с продължителност от два месеца.

Днес може да планирате и трудно осъществимите си цели, по чиято реализация много от вас ще започнат сега. В основата на компромисите днес се крие успеха ви. Ще ви се налага да постигате разбирателство с различни хора, което е невъзможно без взаимни отстъпки. За някои от вас е необходимо да променят метода си на работа, особено ако това се изисква от бизнес-партньорите ви. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние в най-скоро време. Контактите ще са интензивни. Настроението съвсем няма да е „работно“, но разговорите ще са интересни, ще ви подскажат интересни идеи, с които е по-добре да не се захващате веднага.

Въздържайте се от инвестиции с каквато и да било продължителност. Ако не е задължително не тръгвайте на път. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Дева, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година