Петък, 1 Декември 2023
Дева

Дневен хороскоп
Понеделник 23 Април 2018

2937

Дневен хороскоп - Дева - 23.04.2018 - Материални постижения

Ще се чувствате по-добре и в мир със себе си днес, ако избягвате шумни места и не се поддавате на провокации за мъст и агресия. За вашата служебна и делова реализация понеделник е благоприятен защото при необходимост от помощ или подкрепа за нещо, няма да останете без такава.

Чрез такава от администрация, за някои се очертават чудесни финансови постъпления. Като самочувствие обаче, понеделник ще е неприятен. Сигурни сте в себе си, но е желателно да се съобразявате и с мнението на близките си. Не е желателно да ги критикувате за дребни пропуски и да упорствате, налагайки мнението си. Спокойната обстановка днес зависи изцяло от поведението ви. Този ден е богат на развлечения и възможности за прекарване на свободното време.

Увлечени сте от нещо, което ви занимава почти през целия ден и на което най-после можете да отделите част от времето си. Попадате в деликатна ситуация, свързана с любимия човек, но вие сте по-скоро наблюдател и приемате всичко с чувство за хумор. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!