Събота, 16 Ноември 2019
Дева

Дневен хороскоп
Петък 22 Декември 2017

3868

Дневен хороскоп - Дева - 22.12.2017 - Късмет

Петък носи добър късмет на Девите и предоставя хубави възможности за осъденятвществяване на важни контакти в обществените среди. Задължително трябва да се възползвате от него.

Денят е благоприятен за ангажиране с бизнес или с делова дейност, защото се очертават важни ситуации, които ще завършат доста добре за вас. Изпълнението на програмата ви през днешния ден ще изисква повече усилия и търпение, но ще се справите както винаги. Днес сте в чудесно настроение, което автоматично ви прави желана компания и приятен събеседник. Имате доста значими творчески идеи, които в никакъв случай не трябва да премълчавате. Може би в тях се крие осъществяването на ваше голямо желание. Непривично чувствителни сте.

Следвайте интуицията, когато се налага да решавате служебни въпроси, които ви засягат лично. Измислете убедителна причина да се дистанцирате, ако ви молят за съвет, свързан с уреждане на отношения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Дева, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година