×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 17 Август 2018
Дева

Дневен хороскоп
Неделя 22 Април 2018

1700

Дневен хороскоп - Дева - 22.04.2018 - Материална сполука

Професионални интереси ще ви срещнат с хора, с които ще работите върху съвместни проекти. Въпреки че отминалите дни бяха празнични и съответно почивни, напрежението при Девите не беше малко.

И днес тази ситуация се задържа частично, но благоприятните влияния не са се отдалечили от нас, което гарантите материална и финансова сполука. Избягвайте конфликтите. Изпълнени сте с идеи и това ви личи. Вършите много неща на куп, но рискувате да не останете доволни от резултатите. Дребни проблеми ще ви принудят да вземете компромисни решения. Не се огорчавайте, ще поставите рекорди по рационално мислене. Както приятелите, така и някои много близки роднини ще ви потърсят за помощ при разрешаване на сложни казуси.

Сигурни сте в себе си, излъчвате спокойствие и ще успеете да им дадете правилни насоки. Излишно е да ги убеждавате, ако се опитат да оспорват мнението ви, не ги критикувайте. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година