Неделя, 25 Август 2019
Дева

Дневен хороскоп
Четвъртък 21 Декември 2017

3336

Дневен хороскоп - Дева - 21.12.2017 - Избягвайте конфронтирането

Четвъртък е благоприятен за реализация на материални и лични цели, но се налага да се съобразите с някои подробности през деня. Не влизайте в разправии! Провокации ще има, но запазете спокойствие.

Много скоро ще имате чудесен шанс да се освободите от притеснителни личности и фактори. Смелите ви и бързи решения и действия ще ви помогнат да се справите с работата си, колкото и неблагодарна да е тя. Заставайки на принципни позиции, ще изразите становището си и ще бъдете чути. Чувството ви за справедливост ще надделее и няма да позволите на никого да се почувства ощетен от вас, нещо, което ви прави чест и говори за духовна извисеност. Постоянството ви в една връзка ще обърне нещата във ваша полза. Ще работите много по-лесно и ефективно, ако създадете идеален ред около себе си.

Печелившата тактика е да се опитате да реализирате новите идеи с наличните ресурси. Желанията и възможностите ви леко се разминават, потърсете съдействие от по-опитните, ще си спестите и време, и усилия. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Дева, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година