Четвъртък, 22 Август 2019
Дева

Дневен хороскоп
Събота 20 Януари 2018

3050

Дневен хороскоп - Дева - 20.01.2018 - Сполука и напрежение

По-добре ще защитите интересите си, ако сте делови и не изяснявате прекалено обстоятелствено мислите и намеренията си. От гледно точка на стабилни позиции, печеливши възможности и стратегически подход към реализация на целите.

Девите са изрядни, което естествено им осигурява предимство в социалните среди. Въпреки това обаче, денят няма да мине без напрежение, а при някои и със скандали. Използвайте кратки и ясни послания, ако очаквате да оставате разбрани. Духовните практики могат да ви помогнат, те са мощно средство за трансформация, и което е най-важно - без разход на енергия. Нищо няма да спре устрема ви, ако подбудите ви са хуманни и от интерес на повече хора. Занимайте се със задачи, които ви засягат лично. Дистанцирайте се от околните, не ги наблюдавайте, не ги критикувайте за грешките и не им давайте наставления.

Ще си спестите куп неприятни преживявания и досадни разговори. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Дева, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година